firma Telekomunikacja Novum Sp. z o.o. to oszuści

opisujemy różne firmy telekomunikacyjne, opinie o firmach, jakie firmy są nieuczciwe itp.

Re: firma Telekomunikacja Novum Sp. z o.o. to super firma

Postprzez zadowolona z Novum 2010 rok » Sob Maj 01, 2010 11:07 am

Jestem zadowolona z ich usług i polecam innym.. Nie rozumiem niektórych wypowiedzi, ludzie najpierw podpisujecie umowy później jesteście nie zadowoleni.. po co to...? Po co tak negować firmy ppolskie nan polskim rynku.. Ja jestem zadowolona i nigogo nie oczerniam. nie mam powodów..
pozdrawiam
klientka Novum
zadowolona z Novum 2010 rok

Re: firma Telekomunikacja Novum Sp. z o.o. to oszuści

Postprzez piotr mosina » Czw Sie 12, 2010 2:29 pm

Witam wszystkich czytających, chciałbym was ostrzec przed podpisaniem z firmą Novum umowy. Przedstawiciel pojawił sie u mnie w domu, przedstawił jako telekomunikacja polska, zaoferował kiepskie warunki, spiesząc sie podpisałem umowę przedłużenia na 24 miesiące i teraz będę się z nimi męczył, po 14 dniach zadzwoniła do mnie telekomunikacja Polska i zaoferowała bardzo dobre warunki, w tym momencie dowiedziałem się, że nie podpisałem umowy z dotychczasowym dostawcą tylko z jakąś dziwną firmą której nikomu nie polecam! na życzenie podam do siebie kontakt! i tak na nas zarabiają, nie chce ich nazwać złodziejami, ale oszustami taktycznymi!
piotr mosina

Postprzez gosiekns » PiÄ… Sie 20, 2010 1:46 pm

u mnie była ta sama sytuacja... przyjechała baba i powiedziała ze jest z telekomunikacji polskiej niby taka miła szczerzyła zeby ale nic nie powiedziała ze to co innego niz tp sa. oszukala w biały dzien, dowiedziałam sie ze nie jestem w telekomunikacji polskiej po tym jak dostałam telefon od tp. do dzisiaj nie moge sie uwolnic od novum zaplaciłam rachunek normalny za abonament i za rozmowy a dzisiaj dostałam rachunek na 160zł obciążąjąca kwota księgowa za mało mają pieniedzy i od zwykłych ludzi musza sciagac !! banda oszustów i nic wiecej. dodam jeszcze ze obsługa jest w ogole nie kompetentna i nie miła!!
gosiekns

Postprzez ONA » Åšro Wrz 08, 2010 6:22 am

Jeśli to nie jest oszustwo, to czemu dzwonią do starszych ludzi i wmawiają im że to nakaz odgórny, i że muszą zmienić abonament? słyszałam że biorą ludzi na 5 dni szkolenia na ich koszt, podzwonią trochę po wioskach, i wypad z firmy-i tak w kółko. To chyba nie jest normalne!
ONA

Poprzednia

Powróć do Usługi i firmy telekomunikacyjne opinie