Potrzebuje prywatnej pozyczki na 30 000 złotych - czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu takiej osoby, która udzieli mi takiej pożyczki?
Nie spisze mi się tak bardzo ale do końca lipca muszę mieć te pieniądze - proszę o pomoc lub jakiś namiar.
Mirek Koza napisał(a):Potrzebuje prywatnej pozyczki na 30 000 złotych - czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu takiej osoby, która udzieli mi takiej pożyczki?
Nie spisze mi się tak bardzo ale do końca lipca muszę mieć te pieniądze - proszę o pomoc lub jakiś namiar.
Mirek Koza napisał(a):Mam wpis w BIK niestety
Jonakoski napisał(a):Mirek Koza napisał(a):Mam wpis w BIK niestety
Tutaj masz przykłady gdzie udzielają pożyczek prywatnych nawet na takie większe kwoty na 30 000 złotych:
------------://----------.polskiepozyczki.com.pl/ KOKOS-PL
Mirek Koza napisał(a):Potrzebuje prywatnej pozyczki na 30 000 złotych - czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu takiej osoby, która udzieli mi takiej pożyczki?
Mirek Koza napisał(a):Jonakoski napisał(a):Mirek Koza napisał(a):Mam wpis w BIK niestety
Tutaj masz przykłady gdzie udzielają pożyczek prywatnych nawet na takie większe kwoty na 30 000 złotych:
------------://----------.polskiepozyczki.com.pl/ KOKOS-PL
A z tych polskich pożyczek ktoś korzystał?
Jakie opinie?
ciekawski napisał(a):A ile u nich trwa ta rozmowa?
Powrót do Pożyczki pod zastaw, Lombardy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość