Gdzie sie starac?

Dyskusje na temat kredytów gotówkowych. W jakim banku opłaca się wziąść kredyt gotówkowy na dowolny cel? Gdzie najszybciej, najłatwiej, najtaniej?Opinie klientów. Zadaj putanie

Postprzez borys » Wto Cze 22, 2010 10:21 am

w lipcu 2011 roku bede potrzebowal pozyczki w wysokosci 1000zl najlepiej rozlozone do splacenia na 3 raty niepracuje ale jestem na rencie. czekam na dokladne oferty bankow na adres email: kamil.jan.aleksander@gmail.com NIE INTERESUJE MNIE PROVIDENT, KRUK ANI "SKOKI" z gory dziekuje.
borys

Re: Gdzie sie starac?

Postprzez map » Wto Cze 22, 2010 11:58 am

Witam potrzebna mi pożyczka do 8 tysiecy maz pracuje na umowe na czas okreslony teraz ma na 3 miesiace dochod to 1300zl
piokoz14@wp.pl prosze o pomoc
map

Postprzez bsobstel@wp.pl » Åšro Cze 23, 2010 8:25 am

Jestem zadłużona prowadż działalność gospodarczą potrzebuję natychmiast 50000 zł na spłatę zadłużeń.
bsobstel@wp.pl

Postprzez mysza » Wto Lip 06, 2010 9:02 pm

witam,wpadlismy z mezem w lancuch pozyczek i teraz sobie nie radzimy ze splatami,mamy juz komornikow,potrzebujemy skonsolidowac kredyty,prosze o pomoc. :(
mysza

Postprzez mysza » Wto Lip 06, 2010 9:20 pm

pilnie potrzebuje pomocy ,ja mam konto czyste,ale maz ma komornikow ,oboje pracujemy na czas okreslony,mamy dwoje dzieci .
mysza

Postprzez DaraÅ› » Czw Lip 15, 2010 1:11 pm

Witam .Pilnie poszukuje pozyczki na kwote 10000zl.Prosze pisac na meila darasz@interia.eu Jestem tez w BIK
DaraÅ›

Postprzez luki » Sob Lip 17, 2010 12:48 pm

Witam potrzebuje kredytu w wysokosci 10000 nie jestem w bigu jestem czysty jak łza wszystko regularnie place chce poprostu skonsolidowac 2 kredyty ktore mam a suma ich jest okolo tej sumy 10000zl prosze jesli ktos ma jakas dobra oferte prosze o kontakt gwiazdor5@onet.eu
luki

Postprzez sekret » Czw Lip 22, 2010 1:06 pm

Potrzebuje 30000zł na konsolidacje kredytów. Nie wiem czy jestem w biku bo maksymalny okres w którym się spóźniłem ze spłatą to 3 tygodnie ale bank duż do mnie dzwonił. Pytałem w wielu miejscach i nic a jestem w wielkiej potrzebie. Kto może pomóc prosze na maila pisac: szymekxxx@o2.pl
sekret

Postprzez wiesiek33 » Nie Lip 25, 2010 1:40 pm

Pilnie potrzebuję około 10 000 tyś proszę o kontakt wiesiek33@vp.pl
wiesiek33

Postprzez Johny » Pon Sie 02, 2010 4:20 pm

Czy ktos wie który bank lub ktos prywatnie udzielił by mi pozyczki w kwocie 5tys ....na samochud ...mój dochud to 1.600zł z renty rodzinej :?: :?: :?:
Johny

PoprzedniaNastępna

Powróć do kredyt gotówkowy