oszukany napisał(a):OSZUSTWO, czy może nie? Znalazłem ofertę i znowu chcą 5% płatne z góry a firma nawet nie istnieje w sieci a jak mówi mój szwagier jak kogoś nie ma w sieci to nie istnieje wcale hehe.
"szybka pożyczka od 10- 300.000 bez biku na okres do 30 lat. Infinity Poland "Polski Dom Kredytowy" ul.Tkacka 55 Szczecin. 091/433-82-92."
z góry trzeba wpłacić 5% czyli o 1% więcej niż w pgd-i i są też ze szczecina więc śmierdzi na kilometr, czy może ktoś to sprawdzić czy to nie jest oszustwo tych samych ludzi?
oszukany (tez przez pgd-i) napisał(a):kolego, słabo ich sprawdziłeś bo po tej wstępnej rozmowie (mydleniu i praniu mózgu) i złożeniu niby wniosku dopiero co najmniej na drugi dzień dowiesz się pozostałej prawdy.. a jak mawiają niektórzy prawda nas wyzwoli hehe....
i fakty są takie, że z góry trzeba wpłacić 5% ale oczywiście nie przed pierwszą rozmową, pierwsza rozmowa ma na celu właśnie zarzucenie sieci na naiwnego klienta i tylko albo aż tyle...
prawda napisał(a):Też mnie chcieli naciągnąć
Na drugi dzień po pierwszym spotkaniu dowiesz się dopiero o wpłacie jak już Cię wtedy poinformują o niby decyzji pozytywnej hihi
zobaczcie to:
http://www.youtube.com/watch?v=3j30Yyqfzx4
Powróć do Jak otrzymać kredyt bez bik ze złą historią kredytową
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość