kredyt bez biku

"ktokolwiek widział ktokolwiek wie" czyli gdzie można uzyskać kredyt bez bik lub pożyczkę bez bik -u

Re: kredyt bez biku

Postprzez karcia27@np.pl » Czw Lip 29, 2010 9:05 pm

JA MAM 1800 MAZ NA CZRNO 2000 ZADŁUZENIA U KOMORNIKA 900000 CZY MAM JESZCZE GDZIE SZUKAC POMOCY Z MOJEJ PENSJI 840 PO ODRACENIU PRZEZ KOMORNIKA SADOWA EKSMISJA CZY JEST KTOS KTO NAM POMOZE JA JUZ STRACIŁAM NADZIEJE NA DALSZE ZYCIE A MAM 2 WSPANIAŁYCH DZIECI NIECHCE IM ZMARNOWAC ZYCIA PROSZE TYLKO POWAZNIE NA karcia27@vp.pl
karcia27@np.pl

Oferta pilne pożyczki 3% stopy procentowej

Postprzez prada » Nie Sie 01, 2010 3:56 pm

Czy w jakiejkolwiek trudności finansowych? Twoja pomoc jest teraz. Czy utrata snu w nocy martwiąc się, jak uzyskać kredyt? Nie zezwalaj na swoje marzenia na śmierć Kontakt (prada_financial_home01@hotmail.com) do łatwego i wiarygodnych informacji dotyczących loan.following:

Pani Thomas Jane
prada

Postprzez joka » Nie Sie 01, 2010 10:14 pm

Witam
Potrzebuję pożyczki 3-5 tys.Dochód oficjalny 100zł netto (naprawdę 2200)Czy istnieje jakaś szansa na kredyt?Może ktoś wie gdzie szukać?
joka

Postprzez GRZEGORZ 1 » Wto Sie 03, 2010 7:16 pm

WITAM MAM PROBLEM ... MAM KREDYTY W ROZNYCH BANKACH LACZNIA KWOTE OK 4,5ZL MIESIECZNIE ALE ZACZYNAM SIE ZAGLEBIAC W PETLE KREDYTOW JAKIS CZAS TEMU ZACZOLEM BRAC KREDYTY GOTOWKOWE ZEBY SPLACIC INNE JESTEM ZADLUZONY I ZACZYNA MI BRAKOWAC PIENIAZKOW ZEBY PLACIC REGOLARNIE KREDYTY NARAZIE WSZYSTKO MAM NA BIEZACO PLACONE CHCIALBYM MIEC JEDEN KREDYT I JEDNA MNIEJSZA RATE JESTEM ZATRUDNONY NA UMOWE O PRACE UMOWA JEST DO 2017 ROKU ZARABIAM I TU JEST PROBLEM LEGALNIE OKOLO 1850ZL A RESZTE DOSTAJE W TAK ZWANA KOPERTE OK LACZNE 5TYS ZL NA MIESIAC PROSZE O PORADE CO MOZNA BY BYLO W MOJEJ SPRAWIE ZROBIC PROSZE O PISANIE NA MEILA POZDRAWIAM GRZEGORZ
GRZEGORZ_EWA1@OP.PL
GRZEGORZ 1

Postprzez Szymon » Czw Sie 05, 2010 9:02 am

Witam,
Mam 3 kredyty i kartę na łączna kwotę kapitału do spłaty 90000 zł.
Zarobki na umowę o pracę 2300, raty 2080.
Czy jest jakaś szansa na konsolidację bez hipoteki.
Na maksymalny okres spłaty najlepiej ok. 10 lat.
syki@poczta.onet.pl
tel. 505 332 597
Szymon

Postprzez w trudnej sytuscji » Czw Sie 05, 2010 7:37 pm

Witam potrzebuje ok 18 000 zł kredytu mam troche kiepska opinie w BIK prosze o kontakt na email maverick909@o2.pl
w trudnej sytuscji

Postprzez Marek » Czw Sie 05, 2010 7:46 pm

potrzebuje pożyczyć 10,000 tyś na 30dni tylko poważne oferty - tel 785385594
Marek

Postprzez Simpatiqe » Pią Sie 06, 2010 12:46 pm

kredyt napisał(a) :
> UWAZAJCIE NA SKARBIEC, NAJPIERW PRZYZNAJE POZYCZKE POTEM TRZEBA WPŁACIĆ
> 1800ZŁ GWARANTOWANE I POTEM MÓWIĄ ZE NIE DOSTANIE SIE POZYCZKI BO JEST SIE
> NIE WYPLACALNYM. WYŁUDZAJĄ PIENIADZE OD BIEDNYCH POTRZEBUJACYCH LUDZI I Z
> TEGO SIE UTRZYMUJĄ

Ja z kolei przestrzegam przed pseudoprawnikami, którzy oferują odzyskanie czegokolwiek od Skarbca (reklamują się oni np. na forach - co jest nielegalne, pomijam już kwestie etyki prawniczej). Po pierwsze PKF Skarbiec wygrywa takie "procesiki" - ludzie masowo nie czytają umów... a potem biadolą. Po drugie argentyna jest zakazana prawnie od dobrych paru lat, po trzecie poczytajcie sobie co wypisują o bankach - przy tym zarzuty wobec Skarbca to pikuś. Ja nawet pofatygowałem sie do Biura Dobra pozyczka i poprosiłem o wgląd drrfatu umowy - dostałem bez problemu. O poręczeniach jest tam anpisane jak wół, a opłata przedswtępna to synoinim marży i bankowej prowizji. Za darmo nikt kasy nie pożyczy, a zwłaszca jak jesteś w BIKu to się ciesz, że wogóle chcą z Tobą gadac...
Simpatiqe

Pilnie potrzebuje pożyczyć 110.000!

Postprzez s.sosnowska » Pon Sie 09, 2010 7:31 pm

Pilnie potrzebuje prywatnej pożyczki w wysokości 110.000 na konsolidacje innych kredytów. Jestem w stanie spłacić w ciagu 6-7 lat. Łącznie z mężem nasz miesięczny dochód wynosi 4.000.Prosze o pilny kontakt: s.sosnowska@interia.pl
s.sosnowska

Postprzez kinga » Czw Sie 26, 2010 3:14 pm

koala napisał(a) :
> potszebójesz pomocy jesteś wbik napisz
witam. potrzebuje pilnie pomocy. prosze o kontakt sarenka28@amorki.pl pozdrawiam
kinga

PoprzedniaNastępna

Powróć do Jak otrzymać kredyt bez bik ze złą historią kredytową